Tri potpisa u FK Sloboda

Pojačanja u Tuzli

Tri potpisa u FK Sloboda

Midhat Šljivak

FK Sloboda danas je dobio trojicu novih fudbalera.

Kao što je to SportSport.ba najavio Senad Jarović, Adam Vošnjak i Melvin Osmić novi su fudbaleri tima s Tušnja i oni su danas potpisali ugovore s tuzlanskim premijerligašem.

"Senad Jarović, Adam Vošnjak i Melvin Osmić novi su fudbaleri Fudbalskog kluba Sloboda. Jarović je potpisao ugovor na dvije godine, Osmić na godinu, dok Vošnjak dolazi na posudbu do kraja godine", saopšteno je iz FK Sloboda.

Njemački napadač Jarović promijenio je veliki broj klubva iako su mu samo 24 godine. Nastupao je za Domžale, Spartak Trnavu, Sonderjyske, Sered, Petrolul...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vezista Adam Vošnjak je posljednji angažman imao u FC Koper, a nastupao je i za Rudar Velenje, te NK Dekani.

Melvin Osmić je svakako najpoznatije ime. U Tuzlu stiže iz Veleža, a igrao je još za Alfa Modriču i Zvijezdu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Jarovic 24 godine 14 klubova promijenio mora da je dobar )))))))))
7 7
Husrefbeg22
Nije mi jasno ova Sloboda pred bankrotom a dovodi igrace kao Barcelona. Kako moze klub pred bankrotom dovoditi igrace? Kako ce ih placati?
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti