Rani jutarnji sati, objava Barcelone o Pjaniću i samo jedna jedina riječ
Foto - Screenshot

Majstor je majstor

Rani jutarnji sati, objava Barcelone o Pjaniću i samo jedna jedina riječ

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (32) dobit će šansu da se dokaže kod Xavija Hernandeza u predsezonskim utakmicama.

Iskusni 32-godišnji vezni fudbaler nije bio u planovima trenera katalonskog rivala, ali on je odlučio da mu pruži šansu i da vidi koliko bh. fudbaler može.

Pjanić žestoko i naporno radi na treninzima. Izgleda to za sada zaista dobro i Miralem se nada da bi mogao ostati u klubu u novoj sezoni.

I sam klub sve više cijeni bh. reprezentativca. Dokaz tome je i snimak s treninga na kojem Pjanić radi ono što najbolje zna - izvodi slobodan udarac.

Nakon što je pogodio mrežu klub je snimak objavio na društvenim mrežama i počastio ga je epitetom - Maestro. Interesantno je svakako da je snimak objavljen u ranim jutarnjim satima.

Oglasi

Ovaj 32-godišnjak je u karijeri postigao ogroman broj pogodaka iz slobodnih udaraca. Oni su mu specijalnost i nema dileme da bi i u Barci postigao poneki gol kada bi za to dobio priliku.

Pjanić će pokušati da se izbori za minute i ostanak u klubu kod Xavija Hernandeza jer realno nikad nije ni dobio pravu šansu dok je trener bio Nizozemac Ronald Koeman.

Bh. veznjak je bio otpisan i prije početka saradnje s Koemanom koji mu je davao šansu na kapaljku, a zatim ga je i 'natjerao' da napusti tim i ode na posudbu u Bešiktaš.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naš fudbaler je za katalonskog velikana odigrao samo 30 utakmica od dolaska 2020. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barberez9
Sto lazete da mu Koeman nije dao sanse?? Igrao je dosta utakmica gdje jednostavno nije nista pokazao.. on jednostavno nema kvaliteta za Barcu. Tacka
3 12
Eno30
Pjanke svu srecu ti zelim da se sto prije vratis u formu koju si imao u Juventusu i zbog koje si ošao u Barsu. A ujedno i da pokazes onom žuci da je napravio veliku gresku prema tebi. Sretno Pjanicu
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi