Lewandowski je i jutros svima pokazao koliko želi da napusti Bayern

Ponovo je kasnio

Lewandowski je i jutros svima pokazao koliko želi da napusti Bayern

Endin Čaušević

Robert Lewandowski prije nekoliko dana pridružio se pripremama Bayerna za novu sezonu.

Poljski napadač ne krije želju da napusti Bayern i karijeru nastavi u dresu Barcelone, ali problem mu pravi činjenica što bavarski klub ne želi tako lako da ga pusti.

Lewandowski je pokazao da je veliki profesionalac jer se pojavio na pripremama minhenskog kluba iako je jasno da se nije predomislio i da mu je još uvijek cilj da napusti Bayern.

Koliko mu se ide iz ovog kluba najbolje je pokazao jučer kada je zakasnio na trening, a potom je na terenu izgledao totalno nezainteresovano. Nije komunicirao sa saigračima, te je zadnji odrađivao vježbe i prvi je otišao iz trening centra.

Njemački Bild objavio je da se sve to nastavilo i jutros. Lewandowski je ponovo kasnio 20-tak minuta na trening njemačkog kluba, te je zadnji došao na grupni sastanak pred početak treninga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Poljak na taj način očito pokazuje svoje nezadovoljstvo što Bayern ne želi da ga proda, te mu je cilj da ubrza svoj odlazak u Barcelonu.

Navodno, Bayern i Barceona su veoma blizu dogovora koji bi trebao biti finaliziran krajem sedmice. Lewandowski bi u ponedjeljak trebao put Barcelone, a katalonski klub će za njega platiti oko 50 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Lagano kazniš svako kašnjenje na trening sa 100 hiljki, pa nek kasni svaki dan. Pa ga laganini pošalješ da trenira sa drugom ekipom ako želi da se zeza pa izvoli gospodine. Sad ga namjerno netrebaju pustiti, ponaša se ko neko razmaženo derište. Nek ide na ljeto džaba.
6 2
user1630778389
Veliki profesionalac pa onda kasni na treninge, baš fino i profesionalno ???
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi