Tvrdi da je spavao sa milion djevojaka i šokirao fanove širom svijeta

Legendo, previše je

Tvrdi da je spavao sa milion djevojaka i šokirao fanove širom svijeta

Edmir Škorić

Michael Jones poznatiji kao Virgil je legenda hrvanja (WWE).

Virgil je bio velika zvijezda još 1980-ih i 90-ih godina, a sada je ovaj 60-godišnjak tvrdnjom o broju žena sa kojima je spavao šokirao javnost.

Gostovao je u podcastu The Breadstick Diaries u kojem mu je voditelj Vinny Vegas čitao pitanja gledatelja, a jedno od njih bilo je: "Virgile, s koliko djevojaka si spavao?".

"Ne znam... Vjerovatno s milion u cijelom svijetu", odgovorio je.

"Milion? Ma hajde", uzvratio je voditelj pomalo u šoku, a slavni bivši hrvač potvrdio je svoju prethodno izrečenu cifru: "Milion".

Ipak, mnogi korisnici društvenih mreža koji su pratili podcast ostali su u nevjerici i većina naravno ne može da povjeruje u njegovu tvrdnju.

"Ako je bio sa milion žena, to je onda u prosjeku jedna žena na svakih 37,5 minuta od njegovog rođenja do danas", napisao je jedan od korisnika.

Ric Flair je još jedna bivša zvijezda WWE-a, a on je svojevremeno 2017. godine u dokumentarcu za ESPN rekao da je spavao sa više od 10.000 žena, što opet u usporedbi s Virgilom, zvuči i realno.

Top Komentari

Zoilomas
Laze ba znas kolko vremena treba da neko bude s 10 milja razlicitih zena daj ba neki ljudi za jednom pate cijeli zivot a neki se za****vaju i doguraju na 100 pa se zaljube a on kao 10 milja i kloc pa sta si ih kupio s ulice ko snijeg sol u pm. Ovaj nema dovoljno mozga da sastavi dvije recenice od kolicine kokaina kolko je smrko u zivotu a kamo li da se sjeti 10 milja zena. On je udaro jednu dasku dok je bio na mjesenu mislio da udara sve po spisku.
6 0
irnes4
Samo deri
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi