Bh. navijači stižu pred dvoranu u Kolnu, Zmajevi će danas imati ogromnu podršku s tribina!

Sjajna atmosfera pred meč

Bh. navijači stižu pred dvoranu u Kolnu, Zmajevi će danas imati ogromnu podršku s tribina!

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Bosna i Hercegovina danas igra meč prvog kola grupne faze Eurobasketa protiv selekcije Mađarske.

Bh. košarkaši su prije nekoliko dana u fantastičnoj atmosferi otputovali u Koln gdje se održava Eurobasket.

Naš tim će već danas izaći na parket jer nas očekuje okršaj protiv selekcije Mađarske, te se nadamo da će bh. košarkaši pobjedom otvoriti put na Evropskom prvenstvu.

Za BiH je ovo prvi Eurobasket nakon sedam godina pauze i jasno je da našim momcima neće faliti motiva i želje da pokušaju ostvariti što bolji rezultat u Kolnu.

Sigurno je da će Zmajevi imati danas odličnu podršku bh. navijača koji su najavili dolazak u Koln u velikom broju.

Oglasi

Zna se da u Njemačkoj živi veliki broj naših ljudi i mnogi od njih su krenuli put Kolna. Također, sigurno je da će i BHFanaticosi bodriti našu ekipu što je već postala tradicija kada su u pitanju bh. reprezentacije.

I Kolnu se nalazi i ekipa portala SportSport.ba koja je već ispred Lanxess Arene gdje će se od 14:30 sati odigrati utakmica između BiH i Mađarske.

Naš fotograf je već zabilježio nekoliiko sjajnih fotografija koje pokazuju da su se bh. navijači već počeli okupljati ispred dvorane, te je raspoloženje na vrhunskom nivou i svi se nadaju pobjedi našeg tima.

Na ulicama Kolna mogu se vidjeti i zastave naše zemlje, a lagano počinje i pjesma naših navijača koji se zagrijavaju za početak utakmice i sigurno je da će naši košarkaši imati veliku podršku od prve do zadnje minute.

Top Komentari

Baboisback
Igraj Bosno,igraj i pobijedi
4 0
Hordas_00
Imal prijenos
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi