Kladionice iznenadile sve kvotama za okršaj BiH - Mađarska

Počinje Eurobasket

Kladionice iznenadile sve kvotama za okršaj BiH - Mađarska

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas počinje svoj put na Eurobasketu.

Zmajevi će danas u prvom kolu grupne faze igrati protiv selekcije Mađarske i mnogi se nadaju da izabranici Adisa Bećiragića pobjedom mogu da otvore Eurobasket.

Bh. reprezentacija će na Eurobasketu igrati po prvi put nakon sedam godina pauze i jasno je da nas u grupnoj fazi očekuje izuzetno težak posao, ali bh. košarkaši su puni elana doputovali u Koln.

Naš tim je na Eurobasket otputovao u odličnoj atmosferi nakon fantastične pobjede u kvalifikacijama za SP protiv reprezentacije Francuske koju smo u Skenderiji pobijedili sa 96:90.

Na tom meču se najbolje vidjelo da naša reprezentacija ima kvalitet i da se može nositi sa svakom ekipom, a motiva za današnji meč protiv Mađarske sigurno neće nedostajati.

Iako su i Mađari sigurno itekako jaka ekipa koja želi pobjedom otvoriti Eurobasket prema mišljenju mnogih BiH ima danas ulogu favorita.

To su najbolje pokazale i kvote na kladionicama koje su dale prednost našoj reprezentaciji iznenađujućim kvotama jer su mnogi očekivali da će Mađari biti u ulozi favorita u ovoj utakmici.

Tako Mozzart kladionica nudi odličnu kvotu na pobjedu bh. reprezentacije koju ne smijete propustiti. Za sve kladioničare ovakve kvote su najprimamljivije, a nadamo se da će naši košarkaši opravdati ulogu favorita.

Kvotu za meč Bosna i Hercegovina - Mađarska možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, utakmica između BiH i Mađarske igra se od 14:30 sati, a na SportSport.ba ćete kao i uvijek moći pratiti uživo tekstualni prenos ovog meča.

Top Komentari

Bavarac1312
Ima li prenos na tv?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti