Pogledajte torinsko ludilo u nadoknadi meča: Eksplozija, crveni kartoni, bijes, pa potpuni muk
Foto - Screenshot

Nevjerovatna završnica meča

Pogledajte torinsko ludilo u nadoknadi meča: Eksplozija, crveni kartoni, bijes, pa potpuni muk

Midhat Šljivak

Juventus je večeras ponovo razočarao svoje navijače.

Torinski velikan je remizirao na svom terenu 2:2 s ekipom Salernitane uz još jednu poprilično skromnu partiju, posebno u prvom poluvremenu kada nisu postojali na terenu.

Ipak, malo je falilo da Bianconeri dođu do velikog preokreta i pobjede. Bremer i Bonucci donijeli su Staroj dami izjednačenje (2:2), a zatim je u 95. minuti sve eksplodiralo u Torinu.

Nakon kornera Arkadiusz Milik pogađa za 3:2. Skinuo je Poljak dres i dobio je drugi žuti karton te je morao van terena, a zatim na scenu stupa VAR.

Sudija Matteo Marcenaro dobija poziv iz VAR sobe. Dosudili su da je Leonardo Bonucci bio u ofsajdu jer je pokušao odigrati loptom koju je Milik poslao prema mreži.

Marcenaro je poništio gol, Milik je uzaludno dobio crveni karton, a pored terena se strasti nisu smirivale i pokazana su još tri crvena kartona.

Oglasi

Juan Cuadrado i Federico Fazio razmijenili su udarce pored terena. Dobili su direktne crvene kartone, a zbog protesta van je prije kraja morao i Massimiliano Allegri.

Pogledajte ove nevjerovatne scene iz Torina o kojima će se dugo pričati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je ove sezone još bez poraza u prvenstvu. Međutim, Bianconeri igraju zaista slab fudbal i tek su osmi na tabeli Serije A s 10 osvojenih bodova.

Navijači nisu nimalo sretni i zadovoljni radom Maxa Allegrija i svi se nadaju da će uskoro dobiti otkaz.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Izgleda da je milanska mafija preuzela seriu a, ne daju juvetu meda vise
2 7
Mirsad1705
Stara je izreka da se protiv svakog tima može igrati i da se može svakog dobiti, ali da je protiv sudija uvijek bilo najteže. Znamo mi to dobro u našem prvenstvu gdje je krađa posala sastavni dio igre. Sjetimo se samo recimo nepostojećeg penala u Bijeljini, kojeg je sudija svirao za Široki da ne bi slučajno ispustili bodove i prvenstvo....
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi