Chelsea protiv sata: Enzo na ljekarskim pregledima, hoće li dokumentacija stići do ponoći?

Transfer pod znakom pitanja

Chelsea protiv sata: Enzo na ljekarskim pregledima, hoće li dokumentacija stići do ponoći?

E. Oštraković

Nakon čak dvanaest sati pregovora, Benfica i Chelsea uspjeli su se dogovoriti oko transfera Enza Fernandeza, ali pitanje je da li će transfer biti završen do kraja prijelaznog roka.

Naime, do kraja prijelaznog roka ima oko pola sata, a čelnici dvije ekipe konačno su se dogovorili oko svega i Enzo se nalazi na ljekarskim pregledima.

Rasprava je trajala čak dvanaest sati, a glavna tema bila je način plaćanja otkupne kaluzule koju će Chelsea platiti.

Nije poznat konačan ishod, tačnije na koji način će ona biti isplaćena, ali bitno je da su dvije strane uspjele da dođu do dogovora.

Klubovi se sada bore sa vremenom kako bi stigli potpisati potrebnu papirologiju prije kraja prijelaznog roka koji ističe u ponoć.

Ukoliko sve bude završeno na vrijeme, Enzo će večeras letjeti u London gdje će u toku noći biti predstavljen kao novi igrač Chelseaja.

Ovo će ujedno biti i najveći transfer u historiji Velike Britanije jer će Chelsea platiti čak 120 miliona eura za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Enzo će potpisati ugovor na osam i pol godina sa Chelseajem što je sve do 2031. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Gdje vam je vijest o Kovacevicu, da je Hadzibegicu saopstio da i definitivno ceka smrdiju?
2 0
histereza
Prešao je, ne možete jednu noć ostati budni da budete uživo sa informacijama. Nevjerojatno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi