Teška noć na Tušnju - igrači Slobode su spuštenih glava slušali uvredljive stvari s tribina

Navijači izgubili strpljenje

Teška noć na Tušnju - igrači Slobode su spuštenih glava slušali uvredljive stvari s tribina

Edmir Škorić

Sloboda je na Tušnju danas izgubila u derbiju donjeg dijela tabele sa 1:0 od ekipe Sloge Meridian, a gol odluke postignut je tek u završnici meča.

Nogometaši tuzlanske Slobode su poraženi od direktnog konkurenta za opstanak, te su se doveli u jako tešku situaciju.

Zarić je u 90. minuti šokirao domaćen a Tušnju. Sloboda je ovim porazom ostala posljednja sa 25 bodova, dok su se Dobojlije odmakle od opasne zone i sada su na komfornoj sedmoj poziciji sa 30 bodova.

I dok gosti idu kući pjevajući, na Tušnju se moglo čuti skandiranje nezadovoljne publike: "Uprava napolje!"

Osim što su tražili odlaske čelnika kluba, odnosno članova Upravnog odbora, nezadovoljni navijači su bili nemilosrdni i prema igračima.

Razočarani načinom na koji su igrali, imali su šta da im kažu. Igrači Slobode bili su prinuđeni saslušati lekciju pred Fukrama, a čule su se i neke uvrede na njihov račun.

"Skinite dresove", odjekivalo je stadionom Tušanj dok su nogometaši Slobode mirno stojali pred najvatrenijim pristalicama tuzlanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je ovo još jedan jako loš dan za Slobodu i sve njene navijače, koji su svjesni da bi ovaj poraz mogao ostaviti duboke posljedice i da bi njihov klub mogao preseliti u Prvu ligu Federacije BiH.

Sloboda je na dnu tabele i u jako teškoj situaciji, a za samo nekoliko dana očekuje ih pakleno gostovanje u Trebinju kod Leotara, pa gradski derbi s Tuzla Cityjem. To su još dva direktna konkurenta u borbi za opstanak i još dva meča koja Sloboda igra pod velikim pritiskom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
A sta je ocekivala ta skupina nesposobnih debila ciji " fudbal" lici na bezglavu trku krda goveda? Treba da ih hvalimo sto su spavali na terenu i 90 minuta nosali muda po ternu dok je protivnik igrao i stvarao sanse? Sloga je imala posjed lopte 70% i pet stopostotnih sansi a mi ni jedne prave! Levati kopacke na klin i na njivu niste vi za fudbala ni vi niti vas bajni " trener" cenifar iz Cro kao ni ta skupina debila koja se zove upravom nase svetinje. Vi ste veceras definitivno sahranili nasu Slobodu. Mars svi u PM sikter stoko NAPOLJEEE!
3 0
Još niste ni poslije skoro 30 godina iza rata skužili što ste došli u situaciju gdje ste.Pljujete po pogrešnim ljudima,nisu krivi igrači ili treneri što su limitirani.Krivi su oni koji su ih doveli i napravili ovakvu strukturu kluba.Jer nemate para za kupiti prave igrače.A nemate ih jer vam ulica vodi klub.Zar ste mislili da će neko ko ima para i hoće ući u klub davati pare a drugi,nesposobni koji ih nemaju i nisu stvorili te pare će raspolagati sa njima i voditi klub?Pa tako ne razmišljaju ni djeca u prvom razredu osnovne škole.Opet ćete imati rezultate kao što ste ih i imali kad vam klub bude vodio onaj koji daje pare.Do tog trenutka dok se to ne dogodi,vi ćete u Federalnu ligu a Gabela u Premijer!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti