Na vidiku bijeli dim iz Rudarske 2: Pao važan potpis između FK Sloboda i Azmira Husića!

Dogovor nikad bliže

Na vidiku bijeli dim iz Rudarske 2: Pao važan potpis između FK Sloboda i Azmira Husića!

Admin Čaušević

U moru saopštenja od ispadanja iz Premijer lige FK Sloboda je najvažnije do sada izdala u subotu i tiče se važnog potpisa dogovora sa Azmirom Husićem.

Husić se u proteklom periodu isturio u glavnog kandidata da upravlja Slobodom baš kao što je to bio slučaj sa ovim klubom prije skoro decenije kada se igrala važna uloga u bh. fudbalu.

Iz Rudarske 2 se konačno nazire bijeli tim i vrlo je izgledno da će tuzlanski velikan u skorom periodu dobiti novo rukovodstvo, ukoliko ne dođe do nekog preokreta.

Nakon danas potpisanog memoranduma, preosloa je da se održi sjednica Skupštine te izaberu novi klupski čelnici. 

‼️ OBAVJEŠTENJE ‼️ Danas je potpisan Memorandum o razumijevanju između predstavnika FK Sloboda i gospodina Azmira...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Saturday, June 24, 2023

"Danas je potpisan Memorandum o razumijevanju između predstavnika FK Sloboda i gospodina Azmira Husića.

Oglasi

To znači da će se na prvoj narednoj skupštini kluba imenovati novi upravni odbor sa osobama koje predloži gospodin Husić.

Postojeći saziv skupštine će napustiti i pokloniti svoja upravljačka prava klubu pri čemu će se imenovati komisija od 7 članova koja će popuniti novi saziv Skupštine.

Komisiju će činiti :

1 predstavnik RSD Sloboda
1 predstavnik Grada Tuzla
1 predstavnik UG Veterani FK Sloboda
1 predstavnik UG Prijatelji FK Sloboda
1 predstavnik navijačke skupine Fukare Tuzla
1 predstavnik FK Sloboda Tuzla
1 predstavnik gospodina Azmira Husića

Na ovaj način završen je proces imenovanja novog klupskog rukovodstva kojem želimo mnogo sreće u predstojećem radu i nadolazećim izazovima", istakli su iz FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada se pojavila mogućnost da se Husić vrati u Slobodu, uspješni biznismen je dobio ogromnu podršku Fukara koje su otvoreno stale na njegovu stranu.

Husićeve kompanije su glavni finansijeri Tuzla Cityja, pa ostaje da se vidi kako će se njegov novi ulazak u Slobodu odraziti ili da li će se uopšte odraziti na drugi tuzlanski klub. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1675926959
Sin mu vodi TC.Znaći da može a on neće imati nikakvu funkciju već će postaviti čovjeka umjesto njega u Slobodu pošto je važnija funkcija i savezu koju već obnaša..Sukob interesa
3 0
PRESEDAN
Sukob interesa i ne plaćanje poreza
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti