Totalna ludnica u svlačionici, pjesmu koja je "rak rana" navijačima Željezničara zapjevao i Rožman!

Video objavio Ismir Mirvić

Totalna ludnica u svlačionici, pjesmu koja je "rak rana" navijačima Željezničara zapjevao i Rožman!

Endin Čaušević

Sarajevo je u najvećem bosanskohercegovačkom derbiju pobijedilo večeras na svom terenu Željezničar sa 3:0, a nakon meča nastala je totalna ludnica u svlačionici bordo kluba.

Sarajevo i Željezničar sastali su se u okviru 10. kola Premijer lige, a na kraju bordo klub slavio je s ubijedljivih 3:0.

Tribine stadiona Koševo odavno nisu bile tako popunjene na gradskom derbiju što je samo dodatno uljepšalo odličnu fudbalsku noć u glavnom gradu naše zemlje.

Sarajevo je do velike pobjede došlo golovima koje su postigli Ajdin Hasić, Renan Oliveira i Hamza Čataković.

Nakon utakmice gledali smo veliko slavlje na terenu stadiona Koševa, a zatim i ispred sjeverne tribine gdje su inače smješteni oni najvatreniji navijači ovog kluba.

Oglasi

No, fešta se nastavila i u svlačionici Sarajeva, a djelić atmosfere objavio je na Instagramu predsjednik ovog kluba Ismir Mirvić.

"Šuti, samo šuti, šuti ti dječače plavi...", orilo se svlačionicom Sarajeva nakon velike pobjede protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavlju nije odolio ni trener Simon Rožman koji je zapjevao sa igračima na koje itekako može biti ponosan nakon večerašnjeg meča.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jug,Jug javi se
7 0
Drakula
Psssssssssstttttt
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi