Nezapamćena bruka u Zenici izazvala je revolt zbog bahatih foteljaša

Traži se odlazak Saveza

Nezapamćena bruka u Zenici izazvala je revolt zbog bahatih foteljaša

Midhat Šljivak

Bosna i Hercegovina je u Zenici poražena od Portugala jer je nakon pola sata igre na Bilinom polju već 4:0 za goste. Nakon četvrtog gola navijači naše selekcije su imali jasnu poruku ljudima u Fudbalskom savezu BiH - "Napolje".

Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i večeras su iskoristili priliku da zatraže odlazak čelnika Fudbalskog saveza. Učinili su to nakon četvrtog gola selekcije Portugala na Bilinom polju.

Rat Savezu objavljen je odavno. Pred utakmicu navijači su skandirali prvom čovjeku bh. fudbala Vici Zeljkoviću od kojeg traže da napusti funkciju.

Nakon što je Portugal u 32. minuti postigao četvrti pogodak za ovu selekciju i vodstvo od 4:0 s tribina Bilinog polja je još jednom poslata snažna poruka.

Svi navijači su u jedan glas počeli skandirati: "Savez napolje".

Sudeći po prethodnim akcijama njihove face ćemo još dugo gledati u ugodnim foteljama dok se bh. fudbal sramoti na sve strane.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nešto kasnije bh. selekcija je primila i peti pogodak. Ovakva bruka se ne pamti.

Top Komentari

King_Kenny
...cuj savez napolje,a napunili ste im tribine levati,mamu vam nabijem glupu...
3 1
antiTrojkas
Free palestine..**** off france!!!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi