Šta im to daju? Ljetos stigao u Real kao mršavko, sada je "terminator", jedan podatak je šokantan!

Nevjerovatna transforamcija

Šta im to daju? Ljetos stigao u Real kao mršavko, sada je "terminator", jedan podatak je šokantan!

Admin Čaušević

Real Madrid je jedan od najboljih klubova na svijetu i s punim pravom se može reći da se poziv Los Blancosa ne odbija. To je bio slučaj i sa velikim talentom koji još uvijek čeka da upiše prve minute. 

Arda Guler je impresionirao sve u Realu sjajnim izdanjima tokom predsezone nakon što je stigao iz Fenerbahcea u transferu vrijednom 20 miliona eura. Kraljevi su Turčina ukrali Barceloni ispred nosa.

Upravo bi u subotnjem El Clasicu Guler mogao upisati prve minute u dresu Kraljevskog kluba nakon što se uspješno oporavio od povrede.

Guler se povrijedio već na pripremama kada mu je stradalo koljeno, bilo je planirano da se vrati 27. septembra protiv Las Palmasa, ali je stigla nova povreda.

Carlo Ancelotti i njegov stručni štab su željeli da se turski veznjak oporavi maksimalno i rezultati su zaista impresivni.

Oglasi

Iako nije igrao, Guler nije gubio vrijeme pošto su njegovi butni mišići doživjeli nevjerovatnu transformaciju u razmaku od nekoliko mjeseci.

Dok je na početku priprema sa Fenerbahceom djelovao kao mršavko, posljednje fotografije sa treninga Reala pokazuju da je mladi Guler postao pravi "terminator".

Real ima možda i najefikasnijeg kondicionog trenera na svijetu. U pitanju je čuveni Italijan Antonio Pintus koji očigledno nije gubio vrijeme sa Gulerom.

Posebno je šokantan podatak da je Guler fantatične transformacije došao, a da pri tome nije odigrao niti jedan minut u dresu najglamuroznijeg kluba na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Turčin će vrlo vjerovanot biti u konkurenciji za utakmicu protiv Barcelone, ali vjerovatnoća da ga Ancelotti baci u vatru u El Clasicu je minimalna.

Kraljevi će početkom novembra igrati tri uzastopna domaća meča protiv Raya Vallecana, Brage i Valencije te će 18-godišnjak gotovo pa sigurno zaigrati na jednom od tih susreta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Trebali su stručnjaci zaokružiti i drugu nogu na slici gdje je u Realovom dresu pa napisati da ima nejednake noge (jer oblik kvadricepsa zavisi od položaja noge i opterećenja u tom trenutku).
0 0
Chelsea1
Daju im mekinja i mulja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi