Jagodić: Divno je bilo igrati ovdje, želim da Željezničar što prije izađe iz krize

Žali zbog bodova, ali smatra da je Željezničar zasluženo slavio

Jagodić: Divno je bilo igrati ovdje, želim da Željezničar što prije izađe iz krize

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Sloga poražena napušta Grbavicu.

Sloga poražena napušta Grbavicu.

Bilo je 1:0 za Željezničar, iako su gosti dugo držali 'nulu'.

Svoje viđenje utakmice dao je trener gostiju Vlado Jagodić.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Došli smo sa ambicijama, ali prvih pola sata smo bili kako nisam želio. Imali smo sve uslove za igru, izuzetno dobar ambijent, a Željo u svojim problemima. Znali smo da to može biti tračak nade da nastavimo našu pozitivnu priču. Prvo poluvrijeme nam ništa nije pošlo za rukom, izuzev toga što nismo primili gol.

Željo je bio rastrčan, srčan, shvatam ih kada igraš pred ovako divnim navijačima. Poslije 60. minute sam imao osjećaj da dolazimo u poziciju koju smo željeli, da tranzicijama pokušamo zaprijetiti. Pripremao sam se za to. Ipak, primili smo gol, ali nemam zamjerke igračima i sve su učinili za pozitivan rezultat.

Željezičar je veliki klub, želim da što prije izađe iz krize i da nađe svoje mjesto gdje i treba da bude. Mi imamo svoje ambicije, nismo kandidati za nešto visoko, ali nismo ni za donji dio tabele", rekao je Jagodić.

Nećete igrati na svom stadionu sada, koliko će to biti problem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Modriča je već bila domaćin Slogi, ali ne ovoj grupi igrača. Pokušat ćemo nastojati da se što prije adaptiramo, a slijede nam četiri domaće utakmice u nizu. To je zahtjevno, sve ćemo učiniti da nastavimo sa dobrim igrama kod kuće. Moramo se prilagoditi, ljudi kod nas rade i Doboj će imati sve da bude stabilan premijerligaš", dodao je Jagodić.

Sloga u narednom kolu dočekuje Igman iz Konjica.

Top Komentari

papagaj
Nikad tvoja njuska nece sjesti na klupu Želje đabe se sam uvaljuješ
0 0
papagaj
Ne seri
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi