Modriću stigla velika vijest: Do unazad nekoliko sedmica niko nije vjerovao u ovakav rasplet

Ohrabrenje za Hrvata

Modriću stigla velika vijest: Do unazad nekoliko sedmica niko nije vjerovao u ovakav rasplet

Admin Čaušević

Luka Modrić ulazi u posljednje mjesece ugovora sa Real Madridom i mnogi su bili mišljenja da će sigurno napustiti Kraljeve, međutim sada iz Španije stižu neočekivane vijesti.

Modrić je nedavno odigrao svoj 500. meč za Real, član Kraljeva je deset godina i smatra se jednim od najvećih igrača u historiji madridskog velikana. Ipak, polako dolazi vrijeme za oproštaj.

Hrvat je ušao u posljednju godinu ugovora, konkurencija je postala žestoka te ove sezone nema osigurano mjesto startera, posebno u najvažnijim utakmicama.

Do unazad nekoliko sedmica svi su ga otpisali i proglasili praktično bivšim igračem Reala, ali sada je došlo do iznenađujućeg obrta.

Naime, u Realu ne otpisuju mogućnost da Modrić koji ima 38 godina produži ugovor sa Los Blancosima za još jednu sezonu.

Oglasi

Pouzdani Marcin novinar Jose Felix tvrdi da u Realu ne odbacuju mogućnost nastavka saradanje zato što vjeruju u Modrićevu hrabrost i fudbal kakav pruža.

Ovakav scenarij je bio nezamisliv, ipak Modrić ima nekoliko mjeseci da se dokaže te osigura još jednu sezonu u dresu Kraljeva.

Modrić je i prošle sezone bio u sličnoj situaciji. I tada su ga mamili Saudijci ogromnim ponudama, isti je slučaj i sada, ali je ostao u Realu.

Osvajač Zlatne lopte je nedavno Madrid proglasio svojim domom pa zato i ne čudi zašto mu se ne ide iz španske prijestolnice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, iskusni veznjak je trenutno povrijeđen, trenira odvojeno od tima, ali se očekuje da se oporavi za okršaj La Lige protiv Villarreala za vikend. 

Očekuje se da Modrić do kraja godine ima znatno veću minutažu nego do sada pošto Real ima ozbiljnih izostanaka u veznom redu prouzrokovanih brojnim povredama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Zidane u njegovim godinama osvojio 2 lige prvaka kao trener... svaka čast luka na profesionalizmu koji pružas godinama... e sad pitanje jedno da li Luma Modric kada se oprosti od Hrvaske reprezentacije moze uzeti naš bosanski pasoš pa da igra za nas posto ce on u 40 tim godinama biti bolji igrac od svih nasih veznih...
0 1
Azur77
******* nas Čauš u zdrav mozak sa ovim Lukom,E pa ******m i ja tebi sve žensko od reda!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi