Ponoćna bomba iz bh. fudbala - Mensur Mušija se vraća na 'mjesto zločina'

Nakon godinu i po

Ponoćna bomba iz bh. fudbala - Mensur Mušija se vraća na 'mjesto zločina'

Midhat Šljivak

Poznati sportski radnik Mensur Mušija vraća se u bh. fudbal. On je ponovo sjeo za kormilo Mladosti iz Doboj Kaknja.

Nekadašnji premijerligaš FK Mladost Doboj Kakanj večeras je obradovala svoje navijače, ali i bh. sportsku javnost. Na čelo kluba ponovo je došao poznati sportski radnik Mensur Mušija.

Nakon godinu i po dana Mušija se vraća na kormilo kluba kojem je donio najveće klupske uspjehe, a večeras je ta odluka i zvanično potvrđena.

"Nakon nedavno održane Skupštine, FK Mladost Doboj Kakanj, dobila je novog-starog predsjednika - Mensura Mušiju. Za ostvarivanje što boljih rezultata u radu, našem predsjedniku će u Upravnom odboru pomagati članovi Meldina Ugarak i Amar Mušija", saopšteno je iz FK Mladost i dodaje se:

"Našem predsjedniku kluba želimo sretan i uspješan rad i da nam našu Mladost vrati na staze stare slave", poruka je Mladosti.

Oglasi

Mušija je nakon velikih uspjeha s ovim klubom u centar pažnje javnosti došao pred sezonu 2021/2022 kada je njegov tim odlukom Fudbalskog saveza BiH izbačen u niži rang takmičenja.

Klub iz Doboj Kaknja navodno nije ispunjavao uslove za dobijanje licence za takmičenje u društvu najboljih i morao je otići u Prvu ligu Federacije BiH.

Tamo se nalazi i danas. Tim je posljednjeplasirani na tabeli sa samo 11 bodova, ali dolaskom Mušije sigurno je da se očekuju bolji dani za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nema dileme da će Mušija učiniti sve da Mladost u drugom dijelu sezone krene prema sredini tabele, a prvi izazov u nastavku je jako težak jer ekipa ide na gostovanje u Goražde.

U dosadašnjem dijelu sezone ekipa iz Doboj Kaknja je ostvarila tri pobjede, dva neriješena rezultata i upisala je čak 10 poraza uz gol-razliku 18:29.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
sve češče i češće protrnem od straha kad pročitam naslov na ss,ba
0 0
Edis_91
Ebo te onaj ko te postavi za novinara....kakvi su to naslovi pa nije Silvio Berlusconi doso u BiH fudbal
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi