Igrao FC 24 i nije mogao da vjeruje šta radi Luka Modrić, odmah je kontaktirao EA Sports

Objavio video na Twitteru

Igrao FC 24 i nije mogao da vjeruje šta radi Luka Modrić, odmah je kontaktirao EA Sports

Endin Čaušević

EA Sports prije nekoliko mjeseci pustio je u prodaju novo izdanje igrice FIFA koja je dobila novo ime - FC 24. Međutim, mnogi se žale na propuste koje je napravila ova kompanija, a u centru pažnje trenutno je nevjerovatan video ove igrica u kojem je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Američka kompanija prethodnih godina preuzela je primat od japanskog Konamija kada su u pitanju fudbalske igrice, a legendarna FIFA dobila je novo ime od izdanja koje je trenutno u centru pažnje.

EA Sports je prije nekoliko mjeseci u prodaju pustio FC 24 što je novo ime za legendarnu igricu FIFA-u, no igrači nisu previše oduševljeni.

Mnogi su se odmah počeli žaliti na greške koje se nalaze na ovoj igrici, a prije svega to se odnosi na bugove tokom same utakmice.

Igrači u pojedinim momentima ničim izazvani počnu izvoditi čudne poteze, a iako EA Sports radi na tome da pokuša ukloniti takve greške čini se da im ne ide baš najbolje.

Oglasi

To je pokazao i video koji je trenutno hit na društvenim mrežama, a objavio ga je jedan od igrača FC 24.

Na ovom videu u centru pažnje nalazi se Luka Modrić jer je korisnik igrice snimio čudne pokrete hrvatskog fudbalera, te još jednog igrača u utakmici koju je igrao.

Oni su ničim izazvali počeli da mašu rukama i plešu dok je meč još uvijek bio u toku, te je ovaj igrač uspio sve to da snimi i video je objavio na Twitteru, te je označio i EA Sports jer mu nije bilo jasno u čemu je problem.

"Šta se dešava?", pitao je zbunjeni igrač uz video Modrića koji je mnoge nasmijao.

Iz EA Sportsa obično odgovaraju na takve objave i poručuju da će dati sve od sebe da riješe problem, ali iz američke kompanije na ovaj video još uvijek se nisu oglasili.

Top Komentari

Viper20
Problem koji se od fife 16 ne moze rijesit...
0 0
K79
pa zagrijavaju se ljudi ccc hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti