Želite podržati reprezentaciju u baražu? Morat ćete platiti više za karte!
N/FSBiH podigao cijene karata, je li to pošteno nakon svih blamaža prošle godine?

Skočile cijene

Želite podržati reprezentaciju u baražu? Morat ćete platiti više za karte!

Eldar Ganibegović

N/FSBiH objavio je cijene ulaznica za utakmicu odnosno utakmice baraža za EURO. Najskuplja je sada 40 KM u odnosu na prethodni period gdje je najskuplja karta bila 10 KM jeftinija.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine još živi san koji se zove Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Izabranici Save Miloševića u martu će igrati baraž za to takmičenje.

Prvo će u Zenici naša selekcija 21. marta ugostiti nezgodnu Ukrajinu. Pet dana kasnije ćemo, ako prođemo, igrati na Grbavici protiv Islanda ili Izraela.

Svakako da je dobra stvar što prvu i potencijalnu drugu utakmicu igramo na domaćem terenu. Podrška navijača sigurno će mnogo značiti našim reprezentativcima, a N/FSBiH objavio je cijene ulaznica.

Tako će najskuplja karta sada iznositi 40 KM na obje utakmice. U prethodnom periodu najskuplja je bila karta od 30 KM i to zapad Bilinog polja. Novitet je sada i što će u prodaji nakon nekoliko utakmica stanke biti i istočna tribina Bilinog polja.

Oglasi

Zapad je do sada koštao 30 KM, istok se nije prodavao u prethodnom periodu, dok su cijene za jug i sjever, odnosno tribine iza golova, ostale nepromijenjene i iznose 20 KM. Naravno, govorimo o Bilinom polju.

Objava N/FSBiH

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine će se u polufinalu sastati sa Ukrajinom na stadionu „Bilino polje“ u Zenici 21. 03. 2024. godine. Cijene ulaznica za ovu utakmicu su sljedeće: tribina ZAPAD - 40,00 KM, tribina ISTOK - 30,00 KM, tribine SJEVER i JUG po 20,00 KM.

U slučaju plasmana u naredno kolo, bh. tim će finalni meč baraža odigrati na „Grbavici“ u Sarajevu 26. 03. 2024. a cijene karata za taj meč su: tribina ISTOK - 40,00 KM, tribina SJEVER - 30,00 KM i tribina JUG - 20,00 KM.

U prodaju će biti pušteno po 11.000 ulaznica za obje utakmice. Informacije o načinu i terminima prodaje karti biće objavljene naknadno", objavio je na svom sajtu N/FSBiH. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nema sumnje da će i pored poskupljenja Bilino polje biti krcato na meču protiv Ukrajine. Jasno je da će dupke puna biti i Grbavica ako izbacimo Mudryka i društvo tog 21. marta u Zenici. 

Top Komentari

saju701
Platicu i 20 vise ali kad budu igrali kao Brazil
2 0
USABIH
Teferic Repka, njima je da se provedu na okupljanju a sto se tice Euro 2024 mnogima se I neigra, kako ce Dzeko i ostali da propuste ljetivanje... sutra da UEFA kaze BiH ide na EURO mnigi mi otkazali da idu ma Europdok prvestvo...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi