Baraž za EURO: Reprezentacija BiH neće trenirati na Bilinom polju
Sve medijske aktivnosti naše reprezentacije u Sarajevu.

Ukrajinci hoće

Baraž za EURO: Reprezentacija BiH neće trenirati na Bilinom polju

Eldar Ganibegović

Izuzev utakmice protiv Ukrajine, reprezentativci Bosne i Hercegovine neće imati nikakvih drugih aktivnosti u Zenici.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se sutra na Ilidži pred utakmice baraža za EURO 2024. godine.

Naša selekcija 21. marta u polufinalu u Zenici dočekuje selekciju Ukrakjine. Međutim, odlučeno je da neće biti treninga na Bilinom polju.

Izabranici Save Miloševića pripremati će se u Sarajevu, te će na stadionu Grbavica biti održan zvanični trening pred utakmicu.

S druge strane, Ukrajinci će uredno 20. marta odnosno dan prije utakmice imati press konferenciju, a zatim i trening na stadionu Bilino polje.

Podsjetimo, nakon meča s Ukrajinom naša selekcija se vraća u Sarajevo gdje će igrati utakmicu 26. marta.

Oglasi

Pitanje je protiv koga i za šta će se igrati ta utakmica. Ako pobijedimo i izbacimo Ukrajinu igrati ćemo protiv boljeg iz duela Izrael - Island i ta utakmica će odlučivati o putniku na EURO.

Ako ispadnemo od Ukrajine igrat ćemo prijateljski meč protiv poraženog iz duela Izraela i Islanda.

Podsjetimo, jedini s prvobitnog spiska koji je otpao je Adrian Leon Barišić. Umjesto njega je naknadno pozvan Adnan Kovačević.

Spisak BiH za baraž

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić.

Obrana: Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Anel Ahmedhodžić, Adrian Leon Barišić (Adnan Kovačević), Dennis Hadžikadunić, Renato Gojković, Nihad Mujakić.

Vezni red: Rade Krunić, Gojko Cimirot, Ivan Bašić, Benjamin Tahirović, Miralem Pjanić, Denis Huseinbašić. Haris Hajradinović, Amar Rahmanović.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Haris Tabaković, Nemanja Bilbija, Said Hamulić, Smail Prevljak, Dal Varešanović.

Top Komentari

Ham0
Majkku vam alkoholicarsku. Ko se to jos priprema negdje gdje NECE IGRATI??? Samo nasi alkosi “treniraju” kod seljacine Brajlovica jebbo vam vico i dodik najmilije!
2 0
Blueboy
A zasto ne koristite trening centar,ja koliko znam jos nikad niste ni nosom unisli u taj centar u koji je se gruhnulo para i para.Sve nekakva gospoda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi