Nasser Al Khelaifi zaledio Madrid izjavom: "Da, imam dogovor s Mbappeom!"

Nada Parižana i dalje živi

Nasser Al Khelaifi zaledio Madrid izjavom: "Da, imam dogovor s Mbappeom!"

Eldar Ganibegović

Iako je još u mjesecu februaru objavljeno kako će Kylian Mbappe napustiti PSG na kraju sezone, ništa nije gotovo dok ne bude zvanično. Vlasnik pariskog kluba, Nasser Al Khelaifi, sada je dao izjavu koja je uslovno rečeni zaledila Madrid.

Prije oko tri mjeseca, odnosno u februaru ove godine, Kylian Mbappe je saopštio odluku kako će na kraju tekuće sezone napustiti PSG nakon sedam godina provedenih u klubu.

Francuskoj zvijezdi ističe ugovor s prvakom Francuske, te bi klub trebao napustiti kao slobodan igrač i PSG neće dobiti nikakvo obeštećenje za njega.

Naredna destinacija je gotovo sigurno Real Madrid. Javna je to tajna i sve bi trebalo da se finalizira u junu mjesecu.

No, čini se da u parizu još uvijek ne odustaju od zvijezde koju su AS Monacu platili oko 180 miliona eura 2017. godine, što potvrđuje i posljednja izjava vlasnika kluba, katarskog bogataša Nassera Al Khelaifija.

"Imam dogovor sa Kylianom Mbappeom, ali ne želim da vam otkrivam detalje sporazuma. Naravno da želim da naš igrač nastavi da bude s nama. 

Oglasi

On je najbolji fudbaler na svijetu i za njega je najbolje da ostane kod kuće", rekao je Nasser Al Khelaifi, prenosi Bein Sports.

Sada se otvaraju mnoga pitanja. Šta ova izjava, zapravo, znači? Da li će Kylian Mbappe na kraju otići ili ostati, ostaje samo da sačekamo i da vidimo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedno je sigurno, svima je dosta drame i nagađanja od njega. Kako fanovima i pratiocima koji stalno čitaju jedno pa drugo, tako i nama novinarima koji to moramo da prenosimo i nagađamo gdje će i da li će otići.

Zanimljivo je i da postoji realna šansa da se Kylian Mbappe protiv Real Madrida krajem maja bude borio za titulu prvaka Evrope. PSG je u polufinalu Lige prvaka protiv Borussije, a Real Madrid protiv Bayerna. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Jbt cetri puta komentar koji im je.
0 0
Amansio
Dogovor je sledeći ako PSG uzme titulu dovodi igrače koje Bape hoće, narvno koliko novca želi i onda ostaje. Liga prvaka sve vrti, ukoliko ostanu kratkih rukava, a imajući u vidu renome Bajrna, pogotovo Reala, vrlo izvjesno da hoće onda ništa. Odlazi u Real pokusava izgradit budućeg šampiona i GOATA. Ukoliko Real je toliki komplesaš, a mislim da nije da ne moze podnjeti da neko drugi ima GOATA grišće dok il ne ostane bez zuba ili ne istjera svoje. Mada mislim da je madridu samo madrid GOAT zatu su tu gdje jesu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi