Brutalna partija Admire Zvekić, Krivaja odnijela bodove iz Mejdana
Kapitenka Admira Zvekić odigrala je zaista sjajnu partiju u večerašnjem susretu protiv Krivaje

19. kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Brutalna partija Admire Zvekić, Krivaja odnijela bodove iz Mejdana

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 19. kola Premijer lige BiH za rukometašice svoj susret odigrale su Jedinstvo i Krivaja. Na kraju slavile su gošće rezultatom 35:27(16:10). 

U prvom poluvremenu gledali smo dosta tvrd rukomet gdje su gošće imale konstantu prednost, ali zahvaljujući sjajnoj Admiri Zvekić, na poluvrijeme domaće rukometašice odlaze sa zaostatkom od šest golova.

Nakon prvih 30. minuta rezultat je glasio 16:10 u korist Krivaje.

Nastavak susreta ponudio je dosta zanimljiv rukomet, ali gošće sigurno privode utakmicu kraju i na kraju slave zasluženu pobjedu rezultatom 35:27.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Pobjednički sastavn predvodila je Vladana Lazendić sa devet golova dok je Jasmina Selmanović dodala pet .

Domaći sastav predvodila je maestralna Admira Zvekić sa 17 golova , dok je Matea Šumelj dodala pet a Dejana Kulić četiri gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi