36

Komentari (36)

Zaccheroni
Nakon svjetskog u fudbalu je najpopularnije ime u hr bilo Luka,zar da ce sad biti Ćamila :/
pero98
Bravo Micijevic.
user1583752673
Zamisli ti igras za reprezentaciju gdje su do prije par godina ubijali tvoje voljene pa nikad u zivotu!!!
Hakkinen
@Uranija Amidžino slažem se ja sa tim da treba nas " po piškiti jer nemamo našu reprezentaciju " što se tiče nas .... I vidiš i sam u kakvim opstrukcijama živimo i čudo da imamo i repku rukometa ( ne znam i imamo li je kakva bi trebala biti).
I ovo dole što sam napisao ŠAJPI JE.... Vjeruj iz razloga što je forsiraju evo u dva dana dva puta a ne iz razloga što igra za komšije koji trebaju i SAPUN i PARFEM i OBRAZ.
Neka svak igra za koga hoće nemam ništa protiv vjeruj mi .
A mi sa svim opstrukcijama sa obje strane " šatro prijateljske države/ komšije " dobro išta imamo.
Znam ja da ti mene razumiješ šta hoću da kažem i šta u stvari je u ovoj mojoj ludoj glavi i u srcu.
Lp
JointUnion87
Sretno Hrvaticama i Camili zajedno s njima. Realno. Ali odmorite nas vise sa Micijevicima, Seferovicima, Omeragicima, Halilovicima. Imamo mi dovoljno nasih. Tudje nam ne treba. 'Sto nas, masAllah'.
karlhajncbrazzzo
Bošnjakinja naša lijepa. Cura ide trbuhom za kruhom, kako kaže poslovica. Nije ona jedina, mnogi naši su otišli u EU za boljim životom.
Nikoizniceg
Gledaj sovinizma sto izlijece iz vasih komentara... neka je izabrala ono sto misli da treba - bolje i to nego da na silu igra za BiH. Djevojka misli da joj je Hrvatska preća, pa sta? Odmah se vi rata sjetite... nikad mi necemo vidjeti svjetlo dana zbog vas...
Milos1312
Drug izabrala je Hr zato sto BiH nema zensku rukometnu Reprezentaziju
Nikoizniceg
Ma nije ni bitno - izabrala je svoj put...
RacioEmocionalan
Škoriću, je li vam išta sveto? Za ovaj senzacionalizam zaslužujete najgore uvrede kao ljudi i kao profesionalci ako se istima možete nazvati. Niste svjesni kako ovakvi naslovi iritiraju zajedno s njenom pojavom .
RodjeniRA81
Camila jesu li ti husrase predili ime na Kamila da bolje zvuci po evropskim standardima?!
El_Matador
Čuj povijesnoj
Starmo1922
Kanite se cure!Cura je profesionalac ..Posto mi nemamo zenske r.reprezentacije ,ona je prihvatila poziv Hrvatske. Tako da joj ne treba zamjeriti jer u suprotnom ne bih prihvatila.Sada je stisli novinari pa nece reci ne volim Hrvatsku pa nije luda.. Ko je nama kriv!! MUSVDG⚜
Bajernovac
evo necu sutra cio dan zaspati od radosti fakat igra za Hrvatsku pa neka oni pisu o njihovom uspjehu ,,koliko samo sportista BOSNE I HERCEGOVINE igra za Hrvatsku i kako ja da navijam za njih ma nikada dok sam ziv,,,,necu navijati nikada zbog nasih uhljupa koji nose njihov grb.,,,
Objektivnost
21. vijek a njoj ime Ćamila
Bajernovac
sta je se trebala zvati eva ,marina ,sana ,lana ,vrana,,,ne dipri
Milos1312
E jesi glup, al bez za****nicije
roki-rokic
Nabijem je.Jeli to roditelji zaboravi se tako brzo da su dolazili pod tom zastavom u Mostar i ubijali i rusili,palili,silovali.Nije ni cudo sto nam ovi susjedi rade kada su nhasi prodane duse.
Realist
Javili se palikuće i silovatelji po Bijelom Polju. Nemoj da ti pokazujem sta je ostalo od kuce mog dede i strica u Zakrižiju ( za one koji ne znaju sta je Zakrižije to je mjesto u Bijelom Polju gore prema Ruištima sad vam tamo stoje zidovi bez krova. Iz zidova su iscupane sve žice i utičnice i zidovi išarani uz potpis Ermin i Nihad
Bajernovac
bravo jedna je ona i one suge sto igraju nogomet za njih ,,,hvala
zajid08
Mislis silovatelji u Vojnu?
stakleni
@Realist Od kuće moje tetke nije ostalo bukvalno ništa. Tek novosagrađena kuća i uređena, samo što su trebali useliti. Ništa nije ostalo. Zidovi visine par centimetara, to je sve što je ostalo. Krivim hrvatsku vlast i vlast takozvane HZHB/HRHB, koji su i osuđeni u Haagu, ali ne krivim današnju Hrvatsku kao onaj roki-rokic, koliko god u današnjoj RH postojalo onih koji gaje tu istu politku smrti. Također poznajem čovjeka koji je u jednom selu pokušao spriječiti pripadnike ABiH da zapale neke kuće komšija katolika, Hrvata, ali su mu oni zaprijetili da će zapaliti i njegovu kuću i pobiti mu familiju. I šta čovjek tu da uradi? Koliko god HDZ, HRHB i RH bili glavni krivci za takozvani bošnjačko-hrvatski sukob, opet su problem bili ekstremisti sa obje strane, koji su paili kuće, pljačkali, silovali i ubijali. S obzirom na to da je djevojka valjda odrasla u Hrvatskoj i državljanin je, pa je meni sasvim logično da ona igra za svoju reprezentaciju. A ovaj što odmah uvlači u priču rat, to je glupost.
roki-rokic
Neznam koliko si sprcao godina, ali nisi ni svjestan koliko si glup.Ti bi izgleda da izjednacis naj CISTIJU ARMIJU( u kojoj sam bio sa ponosom) u povjesti ratavonja sa presudjenom zlocinackom vojskom HVO-a.Ubudece kada uzimas u ta prljava usta rijec ARBiH treba da USTANES.Koliko sportasa KATOLIKA koji zive u BiH nastupaju za Hrvasku.Eto sad ti je malo jasnije zasto ne treba da nastupa pod zlikovackom zastavom.
SeoRusilac
youtu.be/Dl43MyX5TD0 Jbg mi nismo imali seniorski rukometni tim na vrijeme. Pogledajte intervju, cura je odabrala najbolje što joj se u tom trenutku nudilo.
Realist
Bravo cure Bravo Hrvatska. U polufinalu sta bude bude
rabodimis
Super, bas mi je drago.. Mi nemamo zensku reprezentaciju ? Danima nas morite o ovoj prodanoj dusi.. Jel se to bas moramo divit svima koji su nam ledja okrenuli ?
Realist
Nije imala čemu okrenut leđa bas kao i svi koji izaberu Hrvatsku i Srbiju umjesto BiH. Konstantno svi u komentarima govorite o lošem stanju u sportu i u najmanju ruku očajnim svezima koji npr. osvajaču kupa BiH u odbojci dadnu 0,50 KM pa se čudite što djeca idu igrat za one zemlje koje su im omogućile igrački napredak.
rabodimis
Ko joj je*e mater.. Ni Tuka nije imao za kifle pa se ne proda.. Boli me ku*ac za izgovore, zivi se od kluba a ne od reprezentacije, te suplje nekom drugom prosipaj.. A to "nije imala cemu okrenut ledja" znaci da nema potrebe da se pise o njoj.. Bolje da prate one koji zasluzuju nego ovaj otpad.. Vidis to sto je tebi "nista" meni je sve a ono sto je tebi sve meni je nista, puca mi ku*ac, da prostis, za zenskom Hrvatskom reprezentacijom.. Pitam sto pisu o njima a nase ne spominju.. Ovo je .ba domen a ne .hr.
Hakkinen
Ćamila će manje piškiti. Šajpi je
Uranija
@Hakkinen amidza ne slažem se sa tobom!!! ipak bih ja nas ‘piškio’... zamisli da u 2020 godini ti nikako NEMAŠ ženske rukometne reprezentacije... kao da je u pitanju reprezentacija astronomije...kakva je to sramota Bože sačuvaj
miki30
Jeste dosadni sa Ćamilom hebo vas ona više!! Koga interesuje ova ba?
user1583752673
stakleni
Pa zar nije interesantno da je jedna Ćamila, koja je očigledno dijete iz takozvanog mješovitog braka, jedno mostarsko dijete bitna karika u rukometnoj reprezentaciji Hrvatske?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.