Mozzart uz rukometaše Kozare iz Gradiške

Podrška za napredak seniora i razvoj omladinaca

Mozzart uz rukometaše Kozare iz Gradiške

Sponzorski tekst

Omladinski rukometni klub Kozara iz Gradiške iduće godine proslavlja deceniju rada, a već mogu da se pohvale brojnim uspjesima. Osvajači su jesenje titule u Prvoj ligi Srpske, a trenutno su stabilan prvoligaš. U narednom periodu žele da napreduju na tabeli, ali i da nastave da ulažu u mlade nade kluba. Njihov entuzijazam prepoznali su u kompaniji Mozzart, pa su ih podržali donacijom nove opreme.

Podrška kompanije Mozzart nam je značajna zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazimo, kao i zbog saznanja da još postoje društveno odgovorne firme koje podržavaju sport - kaže Nikola Stepanović, zamjenik predsjednika UO ORK Kozara Gradiška.

Opis nije dostupan.

Kozara broji oko 80 članova u seniorskoj, kadetskoj i pionirskoj selekciji.

Seniorska ekipa se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, dok se omladinske kategorije takmiče u Ligi mladih Srpske. U sezoni 2022/23 prva ekipa je zauzela deveto mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske.

Opis nije dostupan.

Najveći uspjeh kluba do sada je jesenja titula u Prvoj ligi RS u sezoni 2021/22 i drugo mjesto na kraju iste sezone. U više navrata su igrači kluba pozivani na okupljanja reprezentacije BiH i Republike Srpske u mlađim kategorijama.

Opis nije dostupan.

Još se, kažu, ne mogu pohvaliti da imaju igrače na vrhunskom nivou, ali više njihovih bivših igrača nastupa ili je nastupalo u klubovima višeg ranga. 

S obzirom da su klub sa najmanjim budžetom u svom nivou takmičenja, ambicije su im vezane za razvoj mladih igrača i nastavak takmičenja u rangu u kojem se trenutno nalaze.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Opis nije dostupan.

Podršku u radu dobijaju iz budžeta Grada Gradiška, a ponekad im stigne i poneka sportska donacija. Oprema iz Mozzarta im je stigla u pravi čas, uoči nove sezone u kojoj će se boriti za vrh tabele. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti