Prokop u čudu: Te izjave nemaju smisla
FOTO: EPA

Selektor rukometne reprezentacije Njemačke

Prokop u čudu: Te izjave nemaju smisla

E. Oštraković

Njemačka je nakon poraza od Hrvatske, ostala bez šansi za polufinale Evropskom prvenstva, iako su do samog finiša imali vodstvo.

Nakon toga usliijedile su brojne prozivke na račun igrača Njemačke, ali posebno selektora Christiana Prokopa.

Njemu se zamjeraju porazi od Španije i Hrvatske, jer se sada smatra da Njemačka nije na nivou tih reprezentacija.

U savezu su stali uz svog selekotra, te su kratko izjavili da u kvalifikacije za Olimpijske igre idu upravo sa Prokopom.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Na kraju i sam Prokop odlučio se oglasiti, jer kako kaže, ne shvata zašto ga žele smijeniti nakon poraza od Hrvatske.

"Te izjave nemaju smisla. Izgubili smo od Hrvatske nakon strašne borbe. Pozicija selektora se dovodi u razmatranje nakon poraza od Hrvatske", izjavio je Prokop.

Promo

Top Komentari

pero98
Pa nisi osvojio medalju da to kažeš, nego u najgorem slučaju šesto mjesto. Ako je to za tebe uspjeh kao izbornika njemačke reprezentacije, onda ostani izbornik reprezentacije još do Olimpijskih igara 2024 godine.
0 1
Terminator
Ti si najslabija karika u Njemačkoj reprezentaciji.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi