Bajraktarević: Blizu sam dogovora sa Slobodom

Sjajni veznjak za SportSport.ba

Bajraktarević: Blizu sam dogovora sa Slobodom

D. Kurbegović

Nogometaši Slobode nalaze se na pripremama u Sloveniji, gdje imaju odlične uvjete, te idealne protivnike kako bi se što bolje pripremili pred početak sezone.

Ekipi se jučer priključio i 27-godišnji Semir Bajraktarević, bivši igrač Čelika i Sarajeva. Ovaj rođeni Sarajlija koji nastupa na svim pozicijama u veznom redu potvrdio je za naš portal da je u finalnim dogovorima oko prelaska u redove Slobode.

"Moram kazati da se od jučer svašta piše po našim medijima, od toga da sam na probi, te da sam potpisao ugovor. Jedina istina je da sam blizu dogovora sa Slobodom, ali čekam dolazak predsjednika s kojim sam razgovarao telefonski. Čovjek je veoma ambiciozan i želi me pod svaku cijenu u ekipi za narednu sezonu. Ova priča u i oko Slobode mi se stvarno sviđa, te ako se dogovorimo sigurno je da ću dati svoj maksimum kako bi opravdao povjerenje", kaže Bajraktarević.

Crno-crveni dres u narednoj sezoni zamijenit će crveno-crnim bojama.

"Istina boje dresova iste su kod Čelika i Slobode, meni je žao što sam nakon dvije sezone napustio Zenicu, ali u razgovoru s predsjednikom Čelika vidio sam da klub nema nikakav cilj i da su uslovi koji nude ispod svake razine. Čelik će ostati zauvijek u mom srcu, jer nije lagano igraču rođenom u Sarajevu nositi dres Čelika, imao sam sa svima korektan odnos i nadam se da sam svojim igrama opravdao povjerenje navijača. Čeliku želim sve najbolje i da se vrate u vrh našeg nogometa, gdje im je sigurno i mjesto", kazao je za SportSport.ba Semir Bajraktarević, koji je u posljednje dvije sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Čelika, a podatak o 55 odigranih utakmica za klub s Bilinog polja dovoljno govori o igrama ovog Sarajlije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti