Bašić: To tako ide, ako ne postignete gol, onda primite

Trener Metalleghea za SportSport.ba

Bašić: To tako ide, ako ne postignete gol, onda primite

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su na Piroti upisali prvi poraz u Premijer ligi naše zemlje.

Kraljevi iako blagi favoriti nakon pobjede u prvom kolu nad zeničkim Čelikom (3:1) nisu iskoristili svoje prilike, dok su nogometaši Krupe svoje iskoristili i zasluženo upisali tri boda. Nakon utakmice na Piroti za SportSport.ba je govorio tim menadžer Metalleghea Nermin Bašić.

"Nismo uspjeli ovjeriti tu pobjedu iz Zenice. Zaista smo loše ušli u utakmicu, nervozno, te sami sebi damo pogodak. Prvo i drugo poluvrijeme je zaista bilo nebo i zemlja. U drugom poluvremenu mogu biti zadovoljan igrom, šansama, tu su bile dvije prečke i dvije stative, lopta jednostavno neće u gol. Današnji dan je takav kakav jeste. Ekipa Krupe je kompaktna ekipa koja ima jako dobro tranziciju i to nismo uspjeli iskontrolisati. To vam je tako, kad ne dadnete primite, ali pobjeda Krupe nije nezaslužena. Ja im čestitam od srca i želim sve najbolje", kazao je Bašić za naš portal.

U narednom kolu Metalleghe BSI će u goste ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi