Selektor bh. reprezentacije

Baždarević: Volio bih da ima novih i kvalitetnih igrača

Selektor Mehmed Baždarević tokom proteklog perioda obavio je razgovore s igračima na koje će računati u svojoj eri na klupi bosanskohercegovačke reprezentacije. 

Tokom današnjeg obraćanja medijima Baždarević je istakao da se nada da će "turneja" biti od koristi, kako bi što spremniji dočekali nastavak kvalifikacija. 

"Nadam se da će to biti korisno. Moram reći da je bilo dosta odlazaka, viđenih utakmica i zadovoljni smo što smo to uradili. Vidjeli smo puno naših momaka, koji igraju, koji manje igraju i koji mi mogli doći u opcije. Skupili smo dosta informacija iz razgovora i biće važno da sklopimo kockice i da što spremnije dočekamo utakmice", kazao je Baždarević, te dodao:

"Nadam se da će biti novih imena, to bi bilo dobro. Ipak, najvažnije je da tu budu momci koji su bili nosioci naših dobrih igara, te da oni vrate svoj nivo. Ja bih volio da ima novih i kvalitetnih igrača, koji će ovoj reprezentaciji donijeti nešto što mi očekujemo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.