Nezadovoljni igrom i rezultatima reprezentacije

BHF poručio Sušiću: Idi, idi, neznalice

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Haifi igra utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku. 

Domaćin našeg najboljeg tima je reprezentacija Izraela, a nakon nešto više od 70 minuta igre domaćin vodi 3:0, golovima Vermuta, Damarija i Zahavija. Naš najbolji tim ima i igrača manje. Početkom drugog poluvremena crveni karton dobio je Toni Šunjić. 

Najvjerniji navijači našeg nacionalnog tima, BH Fanaticosi, nezadovoljni rezultatima i igrom našeg nacionalnog tima poručili su selektoru Sušiću da odstupi sa pozicije selektora. "Idi, idi, neznalice," pisalo je na paroli Fanaticosa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.