Bordo kućica i ove godine na Sarajevo Holiday Marketu

Pripremljen bogat i zanimljiv sadržaj

Bordo kućica i ove godine na Sarajevo Holiday Marketu

Četvrti Sarajevo Holiday Market biti će održan od 10. decembra do 14. januara na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović, a za sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, Bordo kućica i ove godine otvoriti će svoja vrata!

Ova vesela zimska manifestacija upotpuniti će prelijepu zimsku atmosferu i ponudu glavnog grada Bosne i Hercegovine tokom 36 dana trajanja Marketa.

Za naše Sarajeva pripremljen je bogat i zanimljiv sadržaj. Naime, BORDO Fan shop će na Sarajevo Holiday Marketu ponuditi kompletan asortiman oficijelnih proizvoda Fudbalskog kluba Sarajevo. U bordo kućici možete pronaći majice, dukserice, šalove, bedževe, zastavice i zastave, šolje, privjeske za ključeve, plišane igračke, dresove, jastuke, satove, olovke, odjeću za bebe i mnoge druge artikle. Osim toga, biti će organizovana i druženja sa prvotimcima Sarajeva.

Također, Bordo kućica organizovati će i zanimljivu nagradnu igru za članove Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.