Bureković na Grbavici, po pet sudija u Gradačcu i Mostaru

Sudije i satnica 16. kola PL BiH

Bureković na Grbavici, po pet sudija u Gradačcu i Mostaru

Nakon najduže pauze u Evrope između dva dijela sezone, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u BH Telecom Premijer ligi.

Derbi prvog kola proljetnog dijela sezone svakako će biti mali gradski derbi u kojem će snage na stadionu Grbavica odmjeriti Željezničar i Olimpic, dvije ekipe koje su nakon 15 kola odigranih u jesenjem dijelu sezone skupile identičan broj bodova (30). Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 14 sati i 30 minuta. Sudijsku petorku na stadionu Grbavica predvodit će Muamer Bureković iz Zenice.

Svi ostali mečevi 16. kola Premijer lige igraju se dan ranije, ali u istom terminu, a po pet sudija delegirano je za susrete u Gradačcu i Mostaru. 

Parovi 16. kola:
Subota, 28. februar
Drina - Velež (14:30)
Zvijezda - Sarajevo (14:30)
Borac - Mladost (14:30)
Sloboda - Travnik (14:30)
Vitez - Čelik (14:30)
Zrinjski - Slavija (14:30)
Radnik - Široki Brijeg (14:30)

Nedjelja, 1. mart
Željezničar - Olimpic (14:30)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti