Čelik neriješeno protiv Sutjeske iz Nikšića

Prvi test za Zeničane na Zlatiboru

Čelik neriješeno protiv Sutjeske iz Nikšića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odigrali i prvu pripremnu utakmicu u okviru 10-dnevnih priprema na Zlatiboru.

U prvoj provjeri Zeničani su odigrali 1:1 protiv Sutjeske iz Nikšića prvaka Crne Gore.

Zeničani su počeli u sastavu: Hinović, Mišić, Bureković, Kazazić, Gojković, Vukušić, Grahovac, Radulović, Bašić, Dedić i Alispahić.

U drugom poluvremenu priliku su dobili i ostali igrači, strijelac za crno-crvene bio je Haris Ribić u 65.minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da je ekipi Sutjeske ovo bila generalna proba pred utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka.

Interesantno da je kapitensku traku na današnjoj utakmici nosio 18-godišnji Dženan Bureković, koji je uslijed povrede Adija Adlovića dobio kapitensku traku na ruci što je svakako velika čast za mladog nogometaša.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti