Sloboda bez prava na kiks

Ćiro: GOŠK se neće vaditi kod nas

Sa zamotanom lijevom rukom Miroslav Ćiro Blažević pojavio se danas na press konfrenciji u Rudarskoj 2.  „Ne znam šta se dogodilo. Zglob mi je buknuo i jako me boli“, kaže Blažević.

Potom se vratio na subotu i utakmicu sa Bratstvom. Kaže kako ga je poraz razbolio, kako se od njega još nije oporavio i da će ga dobro pamtiti.

„Poslije onakve briljantne pobjede nad Jedinstvom moji igrači su me razočarali u Gračanici. Nema opravanja. Mi smo fizički spremniji od svih, a u ovom slučaju problem je u glavama. Nas je taj poraz mobilizorao, a igračima sam rekao kako će naj... ako takav pristup ponove. Ma u subotu ću u prvoj minuti zamijeniti onog ko ne bude grizao 200 posto“, kaže Blažević.

Ekipu GOŠK-a popularni Ćiro respektuje, ali...

„Neka ne gaje iluzuju da će se vaditi kod nas. Nema laganih protivnika, a ni laganih utakmica. No, ja vjerujem u našu pobjedu. Žao mi je što smo ponovo u bodovnom deficitu i što moramo čekati rezultate Jedinstva. Ova ekipa ima kvalitet da pobjedi sve utakmice do kraja“, kaže Blažević.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.