Čolić: Od danas sam i zvanično u Zrinjskom

Napustio redove Čelika

Čolić: Od danas sam i zvanično u Zrinjskom

Dino Kurbegović

Defanzivac Benjamin Čolić uspješno je okončao pregovore sa čelnicima HŠK Zrinjski. 

Čolić se u posljednje vrijeme povezivao sa brojnim klubovima iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, međutim na kraju se odlučio sa HŠK Zrinjski s kojim će potpisati ugovor na godinu i pol dana. 

"Istina je da sam u Zrinjskom. Potpisat ću ugovor na godinu i pol dana i sve je dogovoreno. Drago mi je što se sve završilo. Moram priznati da mi je u bilo izuzetno lijepo u Zenici, imao sam fantatičnu polusezonu, ali klub se nalazi u veoma teškoj situaciji. Jedina svijetla tačka su igrači, stručni štab i navijači", kazao je Benjamin Čolić za SportSport.ba i potom dodao:

"Odlazim u klub koji ima visoke ambicije svake sezone. Ciljevi se svode na osvajanje titule i dovedena su dobra pojačanja, a ja se nadam da ću svojim igrama i pristupom opravdati povjerenje ljudi u klubu", dodao je Čolić

Ovaj 24-godišnji defanzivac je u protkloj polusezoni postigao tri gola i upisao dvije asistencije, a osim Čelika u svojoj karijeri još je igrao za Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi