Dedić: Sa kvalitetnim pojačanjima do Premijer lige

Trener Bosne iz Visokog za SportSport.ba

Dedić: Sa kvalitetnim pojačanjima do Premijer lige

Samir Mlaćo

Nogometaši visočke Bosne na zimsku pauzu u Prvoj ligi Federacije otišli su kao jesenji šampioni.

Visočaci nakon 15 odigranih kola potpuno zasluženo zauzimaju prvo  mjesto, a cilj je im u drugom dijelu potvrditi tu poziciju i plasirati se u Premijer ligu.

"Odmor je do 19. januara. Cilj je zadržati ekipu i dovesti 2-3 jako kvalitetna igrača i krenuti ka našem cilju. On se zove Premijer liga", kazao je za SportSport.ba trener Bosne Faruk Dedić.

Uoči samog odlaska na pauzu, pojedini mediji u našoj zemlji objavili su da je Adnan Hrelja završio posudbu Bosni, te da će se vratiti u Mladost Doboj Kakanj. Iz Bosne se za sada ne mire sa tim. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Upravni odbor NK Bosna Visoko neće dopustiti tek tako da naša ekipa ostane bez ovog odličnog nogometaša. Nakon što trener Mladosti  Husref Musemić da svoje mišljenje o tome da li računa na Hrelju u narednom periodu, uslijedit će razgovori o novom angažmanu Adnana Hrelje u redove Bosne. Dakako,  Hrelja neće biti jedina tema razgovora i pokušat ćemo angažovati još najmanje dva nogometaša Mladosti DK", istakli su iz NK Bosna Visoko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi