Dino Ćemalović novi član zeničkog Čelika

Napustio Velež, pa brzo pronašao novi klub

Dino Ćemalović novi član zeničkog Čelika

S. Mlaćo

Danas je FK Velež napustio 22-godišnji Dino Ćemalović, koji je odlučio raskinuti saradnju sa Rođenima.

Ćemalović je odlučio da zatraži raskid ugovora, a iz Veleža mu nusi željeli praviti probleme. Otkrio je za SportSport.ba zbog čega napušta Velež, te otkrio da je već pronašao svoj novi klub.

"Razgovarao sam sa šefom struke Ibrom Rahimićem i nezadovoljan minutažom, te nekim njegovim odlukama pitao sam da idem iz kluba. Dopustio mi je, a imao sam kontakte sa dva kluba Premijer lige i jednog Prve lige Federacije BiH. Na kraju sam odabrao Čelik, koji je jedan od najstarijih naših klubova i smatram da u Čeliku mogu napredovati i biti na radaru našim najboljim klubovima", kazao je Ćemalović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također se odlučio zahvaliti Veležu, te poželjeti sreću u budućnosti.

"Zahvaljujem se Veležu i nadam se ću svojim igrama u Čeliku dokazati da čelnici tog kluba nisu pogriješili što su me angažovali. Za kraj bih volio poželjeti sreću svojim bivšim saigračima i da izbore plasman u Premijer ligu, jer znam koliko se trude na treninzima i da  na taj način dadnu poklon predsjedniku Hasiću koji su tu jedini istinski trudi", dodao je nogometaš koji je i ponikao u Veležu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi