Dokaz koliko je fudbal nepredvidiv
Slavlje u pet minuta pretvoreno u razočarenje

Trener Slavije Milomir Odović razočaran

Dokaz koliko je fudbal nepredvidiv

Slavija nije uspjela sačuvati dva gola prednosti nad Borcem u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, pa će Lukavičani u Banja Luci imati težak zadatak u revanšu.

"Odavno nismo odigrali bolju utakmicu. Međutim, umjesto da na kraju bude barem tri, četiri gola razlike za nas, Borac je uspio izjednačiti. Ovo pokazuje koliko je fudbal nepredvidiv. Borac do prvog gola nije imao ni jednu polušansu, ali su uspjeli na kraju izvući 2:2", kaže za SportSport.ba trener Slavije Milomir Odović.

"Sada nam preostaje da se pokušamo dići u prvenstvu, ali ovo ne znači da ćemo se predati u Kupu. U revanšu u Banja Luci pokušaćemo doći do pozitivnog rezultata, ali neće biti nimalo lako", dodao je Odović.

Tokom susreta sa Borcem, Slavija je ostala i bez mladog Stanića, čija se povreda čini prilično ozbiljnom.

"Uradio je odmah nakon susreta rendgenski pregled i ustanovljeno je da mu nije pukla kost. Međutim, najvjerovatnije su mu nastradali ligamenti, a više ćemo znati nakon pregleda sutra. Gotovo je sigurno da se radi o težoj povredi, koja će ga udaljiti sa terena na neko vrijeme", zaključio je Odović u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.