Dugo smo čekali na ovo: Majica BiH za SP u prodaji

FIFA počela sa prodajom

Dugo smo čekali na ovo: Majica BiH za SP u prodaji

M. Šljivak

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) već je započela prodaju majica sa imenima reprezentacija koje su se plasirale na Svjetsko prvenstvo u Brazil naredne godine.

Po prvi put u historiji, svoju majicu u prodaji ima i reprezentacija Bosne i Hercegovine, a cijene majica koje je FIFA postavila su veoma pristojne.

Cijena majice za odrasle muškarce je 29,99 dolara, ženske koštaju 21,99 dolara, dok dječije majice koštaju 19,99 dolara.

Osim majica sa imenom naše zemlje,  u prodaji su i majice Brazila, Argentine, Kolumbije, Engleske, Njemačke, Italije, Holandije, Rusije, Španije, Švicarske, Sjedinjenih Američkih država, Japana, Australije, Belgije, Čilea, Kostarike, Ekvadora, Hondurasa, Irana i Južne Koreje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti