Duljević: Sa Sarajevom želim osvojiti duplu krunu

Novi fudbaler Sarajeva za SportSport.ba

Duljević: Sa Sarajevom želim osvojiti duplu krunu

Haris Duljević prvo je pojačanje Sarajeva pred narednu sezonu. Ofanzivni veznjak koji je prethodno nastupao za Olimpic, kao i kratko za Čelik zadovoljan je nakon potpisa za klub sa Koševa. 

„Prezadovoljan sam i drago mi je što je sve završilo na ovaj način. Žao mi je što nisam igrao u posljednje vrijeme za Olimpic, ali takva je bila politika kluba i ja tu ništa nisam mogao. Osim Sarajeva je postojala ponuda Splita i još par klubova, ali ja sam se odlučio za Koševo i siguran sam da nisam pogriješio,“ kaže Duljević za SportSport.ba, i dodaje:

„Ovdje ću dodatno napredovati. Došao sam u veliki klub i među kvalitetne igrače, kojih će sigurno još tokom ljeta pristići.“

Duljevićev cilj je sa Sarajevom u narednoj sezoni osvojiti duplu krunu, ali i napraviti iskorak u Evropi.

„Sa nekoliko pravih pojačanja sigurno možemo u Evropi otići korak dalje i na pravi način predstaviti Bosnu i Hercegovinu. U Premijer ligi i u Kupu je cilj osvojiti naslove,“ dodao je novi fudbaler Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.