Famos primio 10 golova na Grbavici
Foto: fkzeljeznicar.ba

Prijateljska utakmica

Famos primio 10 golova na Grbavici

M. Šljivak

Fudbaleri Željezničara savladali su danas na Grbavici u prijateljskom susretu ekipu Famosa iz Vojkovića s uvjerljivih 10:0...

Plavi su poveli nakon 12. minuta igre kada novo pojačanje tima s Grbavice Edi Baša pogađa za prednost od 1:0, da bi osam minuta kasnije Damir Sadiković povećao prednost na 2:0.

Baša je do drugog pogotka u ovom susretu stigao u 28. minuti kada je loptu poslao u mrežu nakon šuta Bajića, a do hat-tricka stiže u 40. minuta kada je pogodio za 4:0.

U posljednjih pet minuta prvog dijela Željo postiže još dva gola. Bučan je u 42. minuti postigao gol za 5:0, a isti igrač je samo minut kasnije povećao na uvjerljivih 6:0 nakon prvih 45 minuta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nastavak susreta donosi još četiri gola u mreži Famosa. Nedo Turković je u 65. i 67. minuti s dva gola povećao na 8:0, da bi Juan Varea do kraja susreta s dva pogotka dovršio posao za konačnih 10:0.

Prijateljski meč:
Željezničar - Famos 10:0

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.