Franjo Delić: Želja trijumf i prolazak dalje

Branitelj u Kupu protiv Radnika iz Bijeljine

Franjo Delić: Želja trijumf i prolazak dalje

Branitelj je naviako bh. fudbalsku javnost na dobre partije u Kupu BiH, gdje je često posljednjih godina kao jedini predstavnik klubova izvan Premijer lige dospijevao u samu završnicu.

Prije dvije godine eliminisani su tek u četvrtfinalu od Veleža, a godinu ranije zaustavljeni su od Željezničara, također u četvrtfinalu.

Ovog puta tim iz Rodoča koji na startu sezone u 1.ligi FBiH igra u dobroj formi za protivnika je dobio premijerligaša, Radnika iz Bijeljine.

“Želimo trijumf nad Radnikom koji bi nam donio mnogo samopouzdanja pred naredne utakmice. Iako se radi o klubu iz Premijer lige vjerujem da i u ovoj sezoni možemo iznenaditi. Trener će vjerovatno napraviti određene promjene u timu obzirom da nam slijedi teška prvenstvena utakmica protiv Čapljine, a ko god da bude igrao vjerujem da će pružiti maksimum od svojih trenutnih mogućnosti,” izjavio je kapiten Branitelja Franjo Delić.

Meč između Branitelja i Radnika iz Bijeljine igra se sutra na stadionu u Rodoču sa početkom od 16 sati, a sudit će Goran Paradžik iz Ljubuškog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.