Futsal Cup: Ubjedljiva pobjeda MNK Centar

Malmo nije pružio ozbiljniji otpor

Futsal Cup: Ubjedljiva pobjeda MNK Centar

A. Beganović

U 1. kolu Preliminarne runde Grupe B Futsal Cupa aktuelni bosanskohercegovački prvak MNK Centar je sa ubjedljivih 7:1 savladao Malmo City.

Bosanskohercegovački prvak je na sajajn način otvorio susret, a već nakon pet minuta imao je prednost od 2:0. De Santana je postigao autogol u 5. minuti, a u istoj je Kahvedžić udvostručio prednost Centra.

Na odmor se otišlo sa 2:0, da bi u 5. minuti nastavka Mulahmetović pogodio mrežu gostujuće ekipe, da bi u 33. minuti Kahvedžić pogodio za 4:0, a samo minut kasnije u listu strijelaca se upisao i Aladžić.

U 36. minuti Radmilović pogađa za 6:0, a Senli u istoj minuti postiže počasni pogodak za Malmo, da bi u posljednjoj minuti susreta Džudžerija pogodio za konačnih 7:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.