Gavran: Drugog izbora nemamo, pobijediti se mora

Rudar želi bijeg sa dna

Gavran: Drugog izbora nemamo, pobijediti se mora

Nakon poraza od Borca u prošlom kolu, Rudar iz Prijedora ponovo je domaćin. Ovog puta gost na Gradskom stadionu u Prijedoru bit će tim Zvijezde na čijoj klupi će debitovati novi trener Denis Taletović.

„Posljednji rezultati Zvijezde vrijedni su svakog respekta. Nećemo se lagati, drugog izbora nemamo, pobijediti se mora. Bili bi to bodovi koji život znače. Spremni dočekujemo utakmicu i uz maksimalnu borbenost se nadamo trijumfu,“ kazao je trener Rudara Boris Gavran, te dodao:

„Želja mi je da ponovimo igru iz drugog poluvremena nedavne utakmice protiv Borca. Želim da trkom napravimo kvalitetan pritisak na protivnika, da postignemo gol ili dva te protivniku ne dopustimo da nam ozbiljnije ugrozi gol.“

Pored Branka Ilinčića, Gavran zbog tri žuta kartona ne može računati na Gorana Kotarana kao ni na povratnika Borisa Savića koji još uvijek nije dovoljno spreman. Roviti su kapiten Borislav Mikić (bol u koljenu) i Igor Mišan (prehlada), ali Gavran se nada da će oni zauzeti svoje mjesto u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.