Za čast, za ponos, za DOMOVINU - JEDNU JEDINU

Gorila je Titova, gorilo je Sarajevo, gorila je cijela BiH

Samo nekoliko trenutaka nakon što je njemački arbitar Felix Zwayer označio kraj utakmici u Kaunasu u kojoj je BiH golom Vedada Ibiševića u 68. minuti susreta obezbijedila plasman na Svjetsko prvenstvo u glavnom gradu BiH nastupila je opšta ludnica.

Sarajlije nisu dugo čekale kako bi počele slaviti prvi, historijski, plasman naše selekcije na Mundijal koji će se naredne godine igrati u zemlji sambe. 

Pjesma, petarte, baklje, vatromet...opšta ludnica se dešavala u jednoj od najprometnijih sarajevskih ulica koja je protekle noći bila zatvorena za saobraćaj do ranih jutaršnji časova. 

Pogledajte kako je izgledalo slavlje Sarajlija u Titovoj ulici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti