Hodžić: Formu ćemo dizati iz kola u kolo

Fudbaler Goražda

Hodžić: Formu ćemo dizati iz kola u kolo

Jučerašnjim utakmicama kompletirano je drugo kolo Prve lige FBiH u kojem se maksimalnim učinkom jedino mogu pohvaliti fudbaleri Goražda koji su zasjeli na prvu poziciju s osvojenih šest bodova. 

Važan kotačić u pobjedi romantičara sa Drine bio je defanzivac Irman Hodžić, koji je otkako je došao iz Jedinstva neizostavan u timu Nihada Nalbantića. 

„Igrali smo vrlo dobro protiv Branitelja, kontrolisali utakmicu, i na kraju ostvarili minimalnu pobjedu od 0:1. Imali smo odličnih prilika i da pobjeda bude veća, ali u ovom trenutku treba biti skroman i zadovoljiti se i s ovim rezultatom koji nas je doveo na prvu poziciju“, kaže Hodžić, te dodaje:

„Nije vrijeme sada da dižemo neku euforiju, već moramo ostati čvrsto na zemlji i dizati svoju formu iz kola u kolo. Pokazali smo da raspolažemo sa odličnim igračkim kadrom, a nadam se da ćemo ovakvim tempom nastaviti i u narednim utakmicama koje nas očekuju“. 

U narednom kolu fudbaleri Goražda dočekuju Metalleghe BSI iz Jajca koji je u subotu doživio neočekivan poraz od Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.