Izvučeni dobitnici ulaznica

FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju

Izvučeni dobitnici ulaznica

A. Haznadarević

Fudbalski klub Sarajevo i najčitaniji sportski portal u BiH SportSport.ba, nagradili su osam najsretnijih čitalaca našeg portala sa po jednom ulaznicom za susret Kupa Bosne i Hercegovine, u kojem će snage odmjeriti momčadi Sarajeva i Zrinjskog.

Bordo momci će danas pokušati doći do povoljnog rezultata, te nadoknaditi loš rezultat iz prvog okršaja koji se igrao u Mostaru, a u saradnji sa FK Sarajevo, SportSport.ba nagrađuje svoje vjerne čitaoce sa ulaznicama za ovaj susret.

Odgovor na pitanje je glasio: Asim Ferhatović - Hase, a imena sretnih dobitnika su: Ajdin Gadžo, Emir Garaplija, Belmin Ruhotina, Kenan Kablić, Armin Rotić, Nermin Boja, Amar Kunić i Ismar Alibašić.

Ulaznice se mogu podići u redakciji SportSport.ba u Alipašinoj ulici na broju 19. sve do početka utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.