Veznjak Želje za SportSport.ba

Jamak: Crveni karton je okrenuo sve u našu korist

Nermin Jamak je i u drugom susretu protiv Lovćena svoju priliku za igru dočekao sa klupe za rezervne igrače. Njegov ulazak u igru donio je dosta živosti u igri Željezničara koji je zaigrao dosta bolje s Jamakom na terenu.

"Prije svega bih da se zahvalim našim navijačima koji su napravili fenomenalnu atmosferu ovdje. Što se same utakmice tiče, mislim da smo putnika u drugo pretkolo trebali riješiti već u prvoj utakmici na Koševu. Ovu utakmicu preokrenuo je crveni karton koji je jako brzo desio jednom igraču Lovćena, a to je nama u potpunosti išlo na ruku. Mislim da možemo biti zadovoljni, pogotovo našim nastupom u drugom poluvremenu kada smo igrali prepoznatljivu igru", osvrnuo se Jamak ukratko na obje utakmice protiv Lovćena.

Mnogo Željine djece nastupat će u narednoj sezoni, još više nego što je to bio slučaj u prethodnoj. Pitali smo Jamaka može li to biti prava stvar za Željezničar.

"Svakako da može. Klub sada traži da se afirmišu mladi igrači i da im se daje više prilike za igru. Danas se vidjelo da smo svi ginuli za dres, tako će biti i u Skopju a ako Bog da i u trećem pretkolu", rekao je za kraj fudbaler Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.