Sarajevo poraženo na Grbavici

Ješić: Nismo mogli da uspostavimo igru od silnih faulova

E. Škorić

Odmah nakon utakmice na Grbavici je održana press konferencija za novinare.

Trener Sarajeva Miodrag Ješić nije bio pretjerano sretan, a kako i bi nakon poraza od gradskog rivala.

"Čestitam domaćinu na pobjedi. Primili smo taj gol i onda je sve bilo mnogo teže. Nije se moglo doći do prave igre. Bilo je dosta prekida. Više se nije igralo, nego što se igralo. No, pobjeda je pobjeda. Želji čestitam, mi nismo bili na nivou i nismo mogli da uspostavimo našu igru, posebno u drugom dijelu", rekao je Ješić.

Sarajevo nije bilo agresivno...

"Rekao sam da nismo bili na nivou i da nismo došli do igre. Prvo poluvrijeme se igralo do gola, no nakon toga prekidi i izležavanja. Kroz ovoliki broj faulova ne možete da uspostavite ritam igre. Pravila fudbalske igre su jasna, ali svako se opredjeljuje na svoj način kako da stigne do rezultata", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zašto samo jedna izmjena?

"Danas smo izgubili. Prihvatamo kritiku. Nismo bili na nivou, sada da iskoristimo pauzu na najbolji mogući način", zagonetan je bio trener bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.