Juniori Želje razbili Slaviju, remi Veleža i Sarajeva

Omladinska Premijer liga

Juniori Želje razbili Slaviju, remi Veleža i Sarajeva

A. Beganović

Aktuelni osvajači Premijer lige za juniore, fudbaleri Željezničara su u okviru 3. kola sa 7:1 savladali Slaviju.

Izabranici Edisa Mulalića nastavili su sa sjajnim partijama u novoj sezoni. Jučer su Slaviju savladali sa ubjedljivih 7:1, a svoj dan imao je Ajdin Mujagić, koji je postigao tri pogotka.

U listu strijelaca upisali su se još Senahid Zeba, Emrah Omerdić, Amer Hiroš, te Kerim Palić, dok je za Slaviju počasni pogodak postigao Berin Torlaković.

U duelu juniorskih ekipa Veleža i Sarajeva nije bilo golova, dok je Zrinjski na gostovanju sa 3:2 savladao Radnik. Luka Ćorić je dva puta savladao golmana Radnika, a Marino Sabljić jednom, dok je Dragan Došlo bio dvostruki strijelac za Radnik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.