Kajkut: I dalje čvrsto stojimo na zemlji

Fudbaler Krupe za SportSport.ba

Kajkut: I dalje čvrsto stojimo na zemlji

Krupa je nakon remija sa Zrinjskim vezala tri pobjede i dospjela na drugu poziciju na tabeli.

Posljednji trijumf ekipa Slobodana Starčevića upisala je danas, i to u gostima protiv ekipe Mladosti. Junak pobjede ponovo je bio iskusni napadač Saša Kajkut, koji je postigao jedini gol na utakmici.

"Na početku sezone primarni cilj kluba je bio opstanak u društvu najboljih bh. timova, a i dalje čvrsto stojimo na zemlji. Pravimo velike rezultate, nalazimo se na drugom mjestu, ali i dalje nismo matematički obezbijedili ostanak u Premijer ligi. Naravno da ćemo pokušati iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže i da ćemo se truditi da se zadržimo u gornjem dijelu tabele", rekao je Kajkut za SportSport.ba.

32-godišnji fudbaler u poslednja tri meča upisao je čak četiri gola i na taj način je pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svakako da sam zadovoljan svojim učinkom, mi napadači jednostavno živimo od golova. Ipak, ovo je zasluga cijelog tima, naše međusobne saradnje na terenu. Pokazali smo da smo jak kolektiv i da možemo parirati svakom rivalu. Tako moramo nastaviti i dobar rezultat neće izostati", zaključio je Kajkut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi