Počele pripreme

Karić: Pregovaramo s nekoliko igrača

Fudbalski klub Sloboda danas je započeo pripreme za novu sezonu.

Tuzlaci su nakon dvije godine ponovo u društvu najboljih, a iako su trenutno bez glavnog trenera, Sloboda je ipak obavila prozivku, na kojoj su se pojavili Denis Karić i Mirsad Dedić.

"Napravio sam plan i program za narednih sedam dana. Do 5. ćemo biti u Tuzli, nakon toga idemo na turnir u Slavonski Brod. Idemo zatim u Sloveniju, gdje je dogovoreno šest utakmica, a potom se vraćamo u Tuzli. Po povratku ćemo odigrati nekoliko utakmica pred start Premijer lige", rekao je Karić.

S pripremama je krenulo 17 igrača...

"Danas imamo 17 igrača. Jedini novi igrač je Muhamed Mujić iz Budućnosti. Pregovaramo s nekoliko novih igrača, budući trener će tražiti pojačanja. Nisam učestvovao u pozivima za buduću sezonu, tako da ne znam ko će dolaziti", dodao je Karić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.